Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила забавне селфт, заінтригувавши шанувальників ще двома "дітьми" в сімействі. Так, артистка позувала разом з котами-сфінксами Кокосом і Цеєю, яких подружжя взяли з розплідника і лагідно називають "старим зі старенькою".

"Сенсація‼️ У Бабкіної не троє дітей, а п'ятеро‼️ 👦🏻👩🏻👶🏻😻😻 Як вона могла приховувати це⁉️ Але сьогодні ми розсекретили її‼️ Ось ці двоє ‼️ Схожі❓", - пожартувала Сніжана. Фолловери залишилися в захваті: "А темненька, напевно, дівчинка😊 позує, така кокетка, голівку набік...👍😸", "Ага, темний - на маму , світлий - на тата))", "Такі ж класні як і ваша сім'я Бабкіних👍👍👍🤘🤘🤘🔥🔥🔥", "А як інакше? 😍", "Ну адже вони прекрасні! 😚😍🔥", "Конкретно!!! 😍👏😂", "Стопудово ваші 😜", "Вони у вас шикарні 😍".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.