Відомий український співак Андрій Данилко, якого багато українців знає і любить під псевдонімом Вєрка Сердючка, став спецгостем "Вечора прем'єр з Катериною Осадчою", який пройшов в українській столиці.

Відомо, що її імені не було на афішах, так як обіцяли глядачам сюрприз. Про це пишуть українські ЗМІ.

Вєрка Сердючка вийшла в кінці концерту, щоб виконати свою нову композицію. Осадча вирішила, що це перша пісня за 10 років. Але свій останній хіт "Рожевий светр" Сердючка випустила в 2013 році. На сцені зірка з'явилася в костюмі, який одягала на "Євробаченні" в 2007 році. Спеціально для виступу наряд довелося забрати з музею в Стокгольмі, де він перебував на збереженні.

"Ти що, його поцупила звідти?", — пожартувала Осадча.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За контрактом, я маю право його забирати, якщо мені потрібно. Поки на нацвідборі на "Євробачення" з'ясовували, чий Крим, я встигла в цьому костюмі кілька разів виступити. Гастролі у мене західні, між іншим", — пояснила співачка.

Нагадаємо, Осадча, Дантес і дружини футболістів: "Шахтар" презентував колекцію одягу "1936".

Як повідомляв Знай.uа Катерина Осадча захопила неймовірним сукнею, мрія кожної модниці: "Як завжди на висоті!".

Знай.uа писав, Катя Осадча заінтригувала дитячими знімками, зірку "Світського життя" не дізнатися: "Хіба не...".