Реп-виконавиця Аліна Паш всього за рік стала справжньою українською сенсацією і розтопила серця мільйонів слухачів, не залишивши байдужим навіть президента Володимира Зеленського. Артистка розповіла в програмі "Зе Інтерв'юер" про свою участь у гурті "Гарячий шоколад", погрози і кохану людину.

Аліна зізналася, що в гурті "Гарячий шоколад" співала за Тетяну Решетняк і була в її складі дуже короткий період.

"Ми поїхали в тур по Китаю, і розумію, що на нас досить добре заробили, адже в той момент курс долару дуже виріс. А ми ж заробили за півтора місяці майже щоденних виступів по 1 500 доларів. Це гранично мало", - поділилася вона.

За словами Паш, вона познайомилася зі своїм коханим у Барселоні в таксі. Відомо, що він з Парижа і пара разом вже три роки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Був дощ, ми з моїм колишнім хлопцем клали в таксі велику валізу, тому що бачили, що таксі висаджує пасажира. В нього не працювала картка і не було кешу. І він каже: "Гей, а ви не поспішаєте? Якщо ми поїдемо, тут квартал обійдемо і знайдемо кеш". Я дивлюсь на нього й думаю, що десь його бачила. І не можу зрозуміти, де. Їдемо, хлопець починає з ним говорити. Кажемо, що ми з України. І він такий: "Вау я з Парижа, Україну так люблю. Був там разів уже не знаю скільки, я музикант. Працюю в електронній групі DOP, якщо знаєш". А ми ж любимо електронну музику, я була в них на концерті. І ми робимо фото разом. А потім моя подруга на ім’я Аліна пише мені: "Ого, а я знаю його, він колись у Харкові виступав, хочеш, я тебе познайомлю з ним ближче, вони будуть у Києві виступати, може, у вас щось музично зростеться". Давай, цікаво. Вона потім познайомила мене з ним на Платформі в Boom Boom Room, коли він ще працював. Я пам’ятаю той момент коли ми одне одному тиснемо руки, я така: "Ти пам’ятаєш, ми колись у таксі бачились?" Показую йому фотку, і він такий: "Ну так, зараз ти симпатичніша". Я подумала, от хамло, до побачення. Потім Джо знайшов мене у соцмережах, але я від нього тоді трималася осторонь. Я в якийсь момент розумію, що він, мабуть, сприймає мене як усі іноземці сприймають українських дівчат – як легкодоступних гарних пташечок. Але ж він каже: "Ні-ні-ні, я відчув до тебе щось таке, чого не відчував до цього, дай мені шанс із тобою поговорити, давай спілкуватися". В якийсь момент зрозуміла, що він насправді класний чувак, і ми почали спілкуватися, потім говорити по відео", - розповіла співачка.

Також Аліна поділилася випадком, як її погрожували облити зеленкою.

"Що мені, звісно, найбільше не сподобалось – почали переходити на якісь супержорсткі теми. Мені зателефонувала знайома, сказала: "Аліно, будь обережна, там збирається групка людей, які хочуть облити тебе зеленкою". Я така: "А нащо це комусь?"А в мене якраз був виступ із ТНМК, і казали що ось прийдуть після концерту наб’ють морду. Ну приходьте, камон!", - обурилася Паш.

Нагадаємо, Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Паш ледь не потрапила в поліцейський відділок за кордоном.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш і Freel презентували яскравий трек "Не пили".