Знаменита 42-річна колумбійська співачка Шакіра відверто розповіла, що у 2017 вона пережила страшну хворобу.

Шакіра зізналась, що лікарі виявили у неї крововилив у голосові зв'язки.

Шакіра, Instagram
Шакіра, Instagram

"Я завжди думала, що в моєму житті будуть речі, які відійдуть, як краса, молодість, все це, - каже вона. - Але я ніколи не думала, що мій голос покине мене, бо він так притаманний моїй природі. Це була моя особливість. Тож коли я не могла співати, це було нестерпно. Були моменти, коли я навіть не могла встати з ліжка - я була так пригнічена", - згадує співачка.

Шакіра уточнила, що під час хвороби величезну підтримку надав їй чоловік - футболіст Жерар Піке, захисник "Барселони".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щоб дати голосу найкращий шанс відновитись, були періоди, коли Шакіра взагалі не говорила б.

"Мені довелося спілкуватися через знаки, і ніхто не міг мене зрозуміти", - пригадує знаменитість.

Шакіра, Instagram
Шакіра, Instagram

Від операції Шакіра відмовилася. Замість цього вона вирішила спробувати гіпноз, медитацію і лікування святою водою. Зрештою вона змогла вилікуватися без втручання лікарів.

Лікарі сказали, що їй потрібна операція, але вона не була впевнена, що це спрацює. Натомість вона спробувала гіпноз та медитацію, навіть вирушаючи до Лурда, щоб отримати святу воду. "Або мені була потрібна операція або божественне втручання." Коли її голос врешті повернувся без операції, "здавалося, що я маю певний релігійний досвід". Під час її туру в Ель Дорадо, який її змушували відкласти, щовечора на сцені було "подарунком".

Шакіра, Instagram

"Я почувалася так, ніби пережила якесь релігійне одкровення", - розповідає співачка. І додає, що після цієї хвороби кожна ніч на сцені для неї "подарунок".

Нагадаємо, раніше Шакіра потрапила до лікарні з важким діагнозом: допомогло боже диво.

Також Знай.uа писав, що ексучасниця "ВІА Гри" Міша Романова розповіла про вагітність: недбалість лікарів ледь не.....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельний рок Патріка Суейзі: як зірка "Брудних танців" програв боротьбу з онкологією.