Популярна українська телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко не упускає можливості показати публіці моменти свого життя в Instagram. Так, в цей раз красуня похвалилася черговою нагородою і показала милі фото з вечірки, на яких позує з чоловіком Владом Топаловим.

Як видно, на світський захід Регіна прийшла в модному чорному брючному костюмі з оригінальним піджаком, в якому тільки один рукав. Але виглядає це на красуні дуже гармонійно і красиво, підкреслюючи ідеальну фігуру. Волосся Тодоренко зібране в цікаву зачіску, а на її обличчі вечірній макіяж і на всіх фото мила посмішка. У підписі до знімків Тодоренко розповіла про свої нагороди, а ще запитала фанатів, яку діяльність їй ще варто спробувати. І треба сказати, що багато хто хоче бачити зірку в кіно.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.