Дочка відомої російської телеведучої програми "Давай одружимося" і актриси Лариси Гузєєвої, Ольга Бухарова публічно розповіла тривожні звістки. На початку листопада у неї діагностували пухлину.

Лариса Гузєєва, Sm News
Лариса Гузєєва, Sm News

В Instagram вона опублікувала пост, в якому повідомила, що медики повторно діагностували у неї пухлину, пост вона підписала: "Пухлина повернулася в чат". В даний момент запис видалено. Далі вона запостила ще кілька постів, які вже не збереглися. У них Ольга повідомляла, що їй "дуже важко", і вона "хоче померти". "Якщо доведеться робити другу операцію, я наб'ю татуху на д...", - підписала вона один зі знімків, на якому була розхристана і без макіяжу.

Лариса Гузєєва з донькою, Eg.ru
Лариса Гузєєва з донькою, Eg.ru

Ольга також писала: "У мене дві пухлини, вони доброякісні. Я живий, але не дуже здоровий. Дякую за увагу".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники дівчини звернулися до Лариси Гузєєвої, щоб вона прокоментувала цю ситуацію. Гузєєва запевнила, що сильно переживати не потрібно, і пухлина в її доньки доброякісна.

"Це буває у дівчаток", - сказала артистка.

Нагадаємо, раніше ведуча "Давай одружимося" Гузєєва розповіла, що витворяє в ліжку з чоловіком: "Я ненавиджу секс, але треба!".

Також Знай.uа писав, що "Не як у Фріске!": наближений до родини Заворотнюк розповів подробиці про рак мозку "прекрасної няні".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Шакіра потрапила до лікарні з важким діагнозом: допомогло боже диво.