Відома актриса і телеведуча Лариса Гузєєва в ефірі російського шоу "Давай одружимося!" розповіла подробиці свого інтимного життя.

60-річна артистка під час розмови з гостем програми раптово зізналася, що вона не хоче займатися коханням.

"Мене взагалі нічого не цікавить. Я фригідна. Я ненавиджу все життя цю справу! Але треба було виконувати", — розповіла Гузєєва.

Також вона додала, що їй "краще випрати або генеральне прибирання зробити".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, Лариса Гузєєва протягом 20 років перебуває у шлюбі з відомим ресторатором Ігорем Бухаровим. У них є спільна донька Оля. Також актриса виховує сина Георгія від першого чоловіка.

Нагадаємо, що блогер висміяла Гузєєву і розкрила пікантні подробиці її молодості.

Як повідомляв портал Знай.uа, репер Баста публічно попросив ведучу програми "Давай одружимося!" Ларису Гузєєву про інтим-послуги в рамках шоу Comment Out.

Також портал Знай.uа писав, що Лариса Гузєєва неабияк хвилювалася через можливе звільнення після недавнього пророкування про це.