Популярна телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко не тільки поєднує материнство і кар'єру, але встигає і радувати шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так, в цей раз красуня показала спокусливе фото, яке викликало жваву дискусію серед фоловерів.

На новому фото Регіна млосно позує, дивлячись у камеру. На ній тільки чорний ліфчик від купальника, який підкреслив ідеальне декольте. А плечі красуні покриває пишна шевелюра. На обличчі Регіни легкий природний макіяж, вона уважно дивиться прямо в об'єктив. У підписі до кадру Тодоренко розповіла, хто її фотографував і запропонувала фанатам подивитись новий випуск її програми. Шанувальники в захваті від нового образу телезірки, її обсипають компліментами.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.