Популярна модель, співачка і онука відомої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, похвалилася у своєму Instagram, що знялася для обкладинки і дала інтерв'ю російському глянцю People Talk. Як видно на фото, яке опублікувала модель, фотосесія була досить пікантною і атмосферною.

На новому знімку Соня позує в молочно-білій спідниці цікавого фасону і короткому білосніжному топіку. Цей наряд підкреслив всі принади фігури дівчини і її довгі стрункі ноги. Довге волосся красуні розпущене і навмисне розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Соня Євдокименко написала: "Поспілкувалася з @peopletalkru про життя в Нью-Йорку, про музику і стиль життя. Ексклюзивне інтерв'ю та фотосесія зараз".

Нагадаємо, онука Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь українською харизмою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що онука Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.