18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Дівчина любить ділиться творчими успіхами, а от про особисте життя зазвичай мовчить, не публікуючи фото з красенем-бойфрендом на ім'я Марко Дюменіл.

Варто відзначити, що сам хлопець любить виставляти спільні кадри з коханою. Парочка багато подорожує разом, Марко також святкував день народження Соні разом з її сім'єю. Дюменіл - французький бізнесмен і колекціонер. Він закінчив Лондонську бізнес-школу, захоплюється спортом і цікавиться сучасним мистецтвом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.