Білява красуня-племінниця Софії Ротару українська співачка Sonya Kay здивувала своїх шанувальників зізнанням.

Трендсетер нового покоління української музики Sonya Kay розповіла про заручини та похвалилась обручкою. На своїй сторінці в Instagram дівчина показала обручку.

"Все сталося дуже швидко, ми зустрічалися п'ять місяців, а потім він зробив мені пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. Пропозиція була прекрасною, дуже милою, сентиментальною і домашньою" - поділилася в своєму коментарі Соня.

Однак співачка не розкриває імені свого обранця, а на фото він стоїть спиною до камери, так що обличчя його побачити також неможливо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Всюдисущим журналістам стало відомо, що наречений Соні не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу, а весілля заплановане на червень місяць наступного року.

Шанувальники співачки також засипали Соню привітаннями.
"Мої вітання! Щастя вам і безмежної любові!"
"Вдуже гарна пара, кохання вам"
"Так швидко все сталося, що навіть не встигли тебе внести в статтю "ТОП 10 завидних наречених українського шоу-бізнесу". Прийміть найщиріші!"

До слова, раніше співачка випустила кліп на пісню "Ходимо", де вона разом зі знімальною командою влаштували справжній Форсаж - екстремальний дорожній бойовик з перекриттям вулиць, супроводом патрульних машин і драйвовими гонками.