Свій культурний похід по кінотеатрам продовжує фільм про сольний концерт Примадонни в Кремлі під назвою "Той самий концерт". Однак, враження шанувальників творчості Алли Пугачової розділилися на кілька фронтів.

Про це повідомляють російські журналісти.

За інформацією ЗМІ, один з дуже уважних глядачів помітив, що "добра половина концерту – зовсім і не концерт, а закрита зйомка у дні, які йому передували". Він зазначив, що у Примадонни "навіть мікрофон інший у руці, це в трейлері було видно". На жаль, жахливий обман розкрився.

Промо фільму "Той самий концерт", кадр відео YouTube
Промо фільму "Той самий концерт", кадр відео YouTube

Так насправді і є, практично весь фільм було знято оперторською групою за кілька днів перед концертом в павільйоні "Главкино" і під час кількох репетицій в порожньому залі Кремлівського палацу.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Тому і великих планів стільки, що без глядачів зйомка була, і за нею впритул ходить оператор зі стедікамом, а Алла Борисівна працює явно на камеру, а не в зал. Те, що дійсно з 17 квітня, одразу видно – за манерою зйомки і по мікрофону. Та й співвідношення живий звук/фонограма інше, ніж на концерті. Не в сенсі більше або менше, а в сенсі дещо для кіноверсії стало під фанеру, а щось, навпаки, живцем. Словом, тримають народ за дурнів.", - зазначив фанат Алли Борисівни.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Як повідомляв Знай.uа "До Парижу готова!": Галкін показав уроки французького з донькою, у неї справжній дар.

Знай.uа писав, Лобода показала пристрасні танці з красенем-блондином, фанати заінтриговані: "На Миколаєва схожий".