Кайлі Дженнер продала свій бізнес. В результаті оборудки 22-річна зірка Instagram стала наймолодшим мільярдером у світі.

У понеділок, 18 листопада, наймолодша сестричка Кім Кардашьян офіційно отримала статус наймолодшого селф-мейд-мільярдера в історії. 22-річна Кайлі Дженнер відібрала цей титул у Марка Цукерберга, засновника Facebook, який став володарем мільярдного статку у 23 роки.

Контрольний пакет своїх дорогоцінних акцій, а саме 51% компаній Kylie Cosmetics і Kylie Skin Кайлі Дженнер продала франко-американському виробникові косметики Coty Inc, який володіє CoverGirl і Tiffany & Co.

Coty Inc заплатив Кайлі Дженнер за ″довгострокове стратегічне партнерство″ 600 мільйонів доларів, що в перерахунку на гривні складає майже 14,5 мільярда: 14 488 970 813грн.

Кайлі Дженнер, фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому Кайлі не стала залишати компанію і буде відтепер займатися креативом і комунікаціями. Тобто, по-суті, нічого крім назви не зміниться, обличчям і тілом бренду залишиться Кайлі Дженнер, за що, до речі, тепер буде отримувати гонорари.

Як повідомили сторони угоди в спільному прес-релізі, вони розраховують завершити оборудку в ІІІ кварталі 2020 року, після чого придбані стартапи будуть перейменовані в Kylie Beauty. Кайлі Дженнер, яку в прес-релізі називають "іконою сучасності", збереже 49% акцій цієї компанії і залишиться її креативним директором і обличчям бренду.

Зазначимо, що молодша сестра Кім Кардашьян відкрила власний бренд косметичних засобів Kylie Cosmetics в 2015 році і до теперішнього часу заробила мільярд доларів. Таким чином, вона випередила творця соцмережі Facebook Марка Цукерберга, який заробив свій перший мільярд в 23 роки.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер показала гарячі кадри, на яких позує у відвертому образі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Також Знай.ua писав, названо 5 наймолодших і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.