Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з театру, швидше за все примірявши вбрання з постановки "Ревізор". Так, артистка повідомила розклад на грудень і кінець листопада, беручи участь відразу в п'яти виставах.

"Ну шта? Плануємо похід в театр?! 🤪 ", - кумедно поцікавилася Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Така прикольна🌹 Ви дуже талановита 💐", "Приголомшливо🔥🔥🔥", "😂😂😂Найкраще фото, яке є у тебе!!!", "Стильно, модно молодіжно", "Кльова яка 😂❤️", "Правда, а що з пальцем то 😂😂😂", "Крісті, спасибі за Ваш зовнішній вигляд", "У вас новий стиліст ?".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.