Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила зворушливе фото, на якому позувала разом з чоловіком і їх донькою Веселиною. Так, артисти лежали в затишній домашній обстановці на величезному дивані, а сама мама великого сімейства зізналася, що обожнює мультики.

"чи Любите Ви мультфільми, так як любимо їх ми? ❤
Мультфільм є важливою частиною, яка бере участь у формуванні особистості, розвиває людяність, задовольняє «дитяче», живе в кожному з нас! Перегляд якісного мультфільму вважаю обов'язковим ритуалом в сім'ї Бабкіних.", - поділилася емоціями Сніжана. Фолловери підтримали знаменитість, а також зізналися, що часто ходять в кінотеатр і розповіли про улюблені мультфільми.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.