Популярна українська співачка Аліна Гросу часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Красуня нещодавно вийшла заміж і часто хвалилася яскравими весільними фото з чоловіком, потім вона показувала знімки зі своїх подорожей, а в цей раз здивувала портретними світлинами.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в закритому чорно-білому вбранні з цікавими оборками на рукавах і комірі. Її волосся зібране в акуратну зачіску на потилиці, а на обличчі ідеальний спокійний макіяж. Шанувальники також звернули увагу на яскравий червоний манікюр артистки. Дівчина по-різному позує перед камерою, змінюючи положення голови і рук, а ще пронизливо дивиться в камеру. Шанувальники у захваті від нових фото Гросу і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня