Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала з донькою Софією, привітавши себе і всіх жінок з Днем матері, який в Росії прийнято відзначати в останню неділю листопада. Так, артистка і дівчинка ніжно обіймали одна одну, а шанувальники відзначили, що маленька все більше стає схожою на зіркову маму.

"З Днем Матері! Всіх матусь світу! Будьте здорові і любі завжди!", - трепетно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Така красуня стає, дівчинка дуже схожа на вас 😻 раніше взагалі не бачила подібності", "Соня така доросла вже 😍 красуня 😻", "Яка гарна дівчинка, краса з східним елементом", "Як схожі 😍 Зі святом! 💐❤️", "Яка гарненька! Копія мама!😍🔥", "Такі ви красиві з донькою, обожнюю вас😘🌹".

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.