Відома українська телеведуча, молода мама і блогерка Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими моментами з життя в Instagram. Так, в перший день зими телезірка поділилася з фоловерами трепетним сімейним фото, на якому позує разом з чоловіком Владом Топаловим.

Як видно, перед камерою парочка позує в красивій новорічної декорації – це невеликий бусик, прикрашений ялинковими іграшками і гірляндами. Влад сидить у дверному отворі, а Регіна сіла йому на коліно, вони тепло одягнені і мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Тодоренко написала: "З першим днем зими всіх" Вже знаєте, з ким і де будете святкувати НР? Підкидайте ідеї". А шанувальники кинулися коментувати кадр і відповідати на запитання зірки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.