Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на спільному селфі разом з давнім кращим другом Сергієм Лазарєвим, яким раніше приписували роман натхнені шанувальники. Так, артистка приміряла масивний піджак і вбрання з глибоким декольте, засвітивши груди.

"Доброго вечора! 😉", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "І вам!Красиві😍Ви були б гарною парою😉Ех, Сергій..😢", "Хороші😍", "Ну прям пара❤️", "Занадто гарні 😍❤", "Які лапочки😍", "Я закохана в цю пару, хоча вони і не пара, а шкода.. 👍🌹", "Так одружітеся і розлучіться вже, а то народ скоро з розуму зійде 😂".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.