Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в новому незвичайному образі, заінтригувавши шанувальників. Так, артистка приміряла коротенькі картаті шорти із завищеною талією, смарагдову блузку і високі ботфорти, імітуючи стиль 80-х, а також зізналася, що готує святкові виступи в новорічну ніч.

"Залишилося 3 дні до прем'єри кліпу #МыНарушаем. А тим часом ми готуємо для вас цікаві святкові виступи в новорічну ніч!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Вам нереально личить цей образ😍 Відразу згадала з такою зачіскою кліп Shady Lady🔥", "Дуже шикарно 😍", "Оце класний образ😍", "Хвилясте волосся дуже красиво👍👍👍", "Діва 😍😍😍", "О, боже🙀Яка Ви😍 Нереальна😋 Образ🔥 Крута зачіска👌 Ви просто, лялечка💋 Краща👍", "Незрівнянна💥♥️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.