Популярна російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу дружина коміка Гаріка Харламова опублікувала скромне фото, а в підписі до нього розповіла цікаві факти про себе.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в коротеньких шортиках і теплому коричневому светрі, а на її довгих струнких ніжках чорні ботфорти до стегон. Волосся актриси розпущене і відкинуте за спину, а на її обличчі легкий макіяж. Асмус стоїть спиною до дзеркала, трохи присівши на столик. У підписі до фото красуня розповіла цікаві та кумедні факти про себе. А шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.