Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в коротенькому чорному топі і міні-спідниці, представивши свіжий кліп на пісню "Мы нарушаем", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка засвітила шикарну фігуру в яскравих вбраннях, прогулюючись по райській Сицилії, Італія, де і проходили зйомки кліпу. Варто відзначити, що Кароліна в одному з моментів, обираючи плаття, позувала і повністю оголеною.

"Ура! 💥 Прем'єра! Довгоочікуваний кліп #МыНарушаем вже в мережі! І нехай за вікном зима, а мені хочеться зігріти вас променями сицилійського сонця в цьому щирому і легкому відео! 🦋 Спасибі всій команді! ❤️", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Оо ці ніжки😍", "Кароліна. Боже це просто бомбічний кліп❤️🔥🔝 стільки сексуальності ще не було навіть дуже гаряче 🔥🔥🔥", "Дуже гарний кліп 😍", "Дуже круто. Наша улюблена Ані ! Шикарно виглядаєш!👍👍👍😘😘💕💕💐💐💐👏👏", "Красиве тіло 😍", "Шикарна 😍😍👌👌", "Дуже сподобався кліп! Ви прекрасні.. 🤤❤️🔥".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.