Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на одній з вечірок, опублікувавши гарячий чорно-білий кадр в Сторіс. Так, артистка приміряла пікантну облягаючу сукню з вирізами, засвітивши татуювання на лівому боці у вигляді невеликого метелика.

Варто відзначити, що цю ж тату добре видно в кліпі Кароліни "Мы нарушаем", прем'єра якого відбулася 4 грудня. Так, за сценарієм Лорак красувалася шикарною фігурою на райській Сицилії, приміряючи різні відверті вбрання: міні-топи, короткі шорти та облягаючі сукні. Так, співачка в 41 рік завдяки наполегливій роботі над собою може похвалитися тілом, якому позаздрять і 20-річні дівчата.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще