З "Кварталу 95" більше всього "Жіночим Кварталом" займаються Валерій Жидков разом з Оленою Зеленською та Олександром Пікаловим. Саме їм належить ідея і розробка цього проекту.

В інтерв'ю порталу Знай.uа Жидков розкрив внутрішню кухню "Жіночого Кварталу": для кого був створений цей проект і чому полюбився глядачам.

"Це наш проект, наша ідея, яку ми з нуля довели до сцени і реалізували. Було попереднє моделювання проекту, потім проводили кастинги. Я, Олена Зеленська і Саша Пікалов є його головними редакторами та продюсерами. Саша - режисером проекту. Ми залучаємо для написання сценарію інші авторські групи, коригуємо їх ідеї, направляємо в потрібний бік, зводимо, збираємо концерт", - зазначив Жидков.

Валерій Жидков та Жіночий Квартал
Валерій Жидков та Жіночий Квартал

На думку "батька" "Жіночого Кварталу", проект вдався, а стратегічні завдання виконані.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Коли створюєш проект, ти повинен розуміти, яким він буде і для кого. Ту цільову аудиторію, яку для себе визначали, нам вдалося залучити досить міцно, плюс - вона виявилася ширше, ніж ми розраховували. Може, це просто і грубувато, але задумка шоу була для офісних працівниць великих міст. Це вік 23+: дівчата з вищою освітою, які в гонитві за кар'єрою жертвують багато чим, і особистим життям в тому числі. У нашому суспільстві це найбільш незахищена категорія людей. Вони витрачають свої роки, а потім опиняються в незрозумілій ситуації. Це не тільки в нашій країні відбувається - схожу історію ми бачили і в серіалі “Секс у великому місті”. Це світова тенденція - мабуть, побічний ефект емансипації та інших явищ", - прокоментував Валерій Жидков.

Він зазначив, що жіночий мирний фемінізм допоміг їм об'єднати глядача. Крім цього, сценарист зізнався, звідки в ньому таке розуміння жінок.

"Я не знаю, - сказав він. - Я дуже люблю жінок. Я завжди швидко і легко знаходив з ними спільну мову. Серед моїх знайомих завжди було багато дівчат, з якими спілкувалися багато і досить глибоко в плані тем і занурення один в одного. Я жінок, може бути, знаю трохи краще, ніж це прийнято показувати на нашому телебаченні, в кіно, як прийнято писати про це. Стереотипи наші я якось переріс: чоловік - головний в сім'ї та інша нісенітниця. Всю цю полову, яку нам нав'язували з дитинства і яка до нас приклеювалася, дуже легко з себе зчистити. Для цього достатньо побачити “Жіночий Квартал”. Вони доводять, що дівчина в нашому суспільстві може бути успішною, залишаючись самою собою і займаючись тим, для чого вона створена і тим, чим вона хоче займатися".

За словами Жидкова, "Жіночий Квартал" знайшов свого глядача, а це найголовніше для будь-якого проекту.

"На третьому концерті - ми переглядали, коли монтували це все - я вже побачив тих дівчат, яких ми шукали! Вони не кліпаючи очима дивляться весь концерт і пропускають через себе все, що бачать на сцені, асоціюючи себе з героями номерів. Я зрозумів, це наші люди, вони нас вже не відпустять. Пройшло ще два-три ефіру, виявилося, що ці дівчата привели з собою чоловіків. Ці чоловіки передали іншим, і у нас публіка виявилася набагато ширше, ніж ми планували. Це дуже круто!" - підсумував артист.

Нагадаємо, раніше Валерій Жидков відверто розповів, як став хокеїстом, стендапером і знавцем жінок.

Також зірка “Кварталу 95”, гуморист Степан Казанін розкрив секрет сімейного щастя. Він у шлюбі з дружиною вже 26 років і знає в цьому толк.

А зірка "Жіночого Кварталу", співачка Марта Адамчук розповіла Знай.uа про зміни в колективі і куди пропала Настя Коротка.