Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в супермаркеті на тлі пляшечок з йогуртом, рекламуючи відомого виробника молочних продуктів. Так, артистка приміряла широку чорну толстовку-оверсайз, кепку та облягаючі штани, однак шанувальники не повірили, що подібні продукти - і є секретом ідеальної фігури Кароліни.

"Мої дорогі, почався один з найбільш активних місяців. Все встигнути до нового року і залишитися з силами, ще та завдання!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Я не вірю що ви це їсте або п'єте", "Вам треба більш жіночно одягатися! Постійно в одному і тому ж.", "Кароліна, навряд чи ви його п'єте!😁", "А обличчя вже дуже відфільтроване))))) активія допомагає?)))))", "Кароліна,ти підробляєш вантажником у магазині?!". Скільки грошей заплатили за цю рекламу?".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.