У кожному сезону кулінарного шоу "МастерШеф" знаходяться свої улюбленці публіки і кумири глядачів. У новому випуску глядачі побачать тих, хто давно покинув стіни популярної кухні.

У п'ятнадцятому випуску "МастерШеф" на кухню проекту повернуться найяскравіші учасники попередніх сезонів: Таня Стребкова, Віталія Іващенка, Андрій Колесник (Рататуй), Віктор Перехрест, Катерина Велика, Максим Лызо, Олексій Мазницын, Наталія Петрик і Владислав Міцкевич.

Дев'ять учасників попередніх років битимуться з дев'ятьма учасниками нинішнього сезону.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нарешті наш 9-й сезон об'єднається і буде єдиним цілим. На один день вони стануть не конкурентами, а братами і сестрами. Іншого вибору у них немає!" - каже Ектор Хіменес-Браво.

Командам потрібно буде приготувати меню з 2 закусок, 2 основних і двох десертів. Оцінювати їхні страви будуть кращі ресторатори України.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.