Відома американська модель і світська левиця з сімейства Кардашьян-Дженнер Кортні, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими моментами свого життя. так, цього разу 40-річна красуня вийшла у світ в екстремальному вбранні.

Як видно, Кортні відображена на вечірці в коротенькому латексному платті насиченого червоного кольору, яка обтягує її струнку фігуру і підкреслює ідеальні ніжки. Свій образ Кортні доповнила витонченими чорними босоніжками і невеликою сумочкою в тон їм. Волосся моделі зібране в тугий хвіст на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кардашьян написала: "Minnie Mouse", а геолокація свідчить про те, що знімок був зроблений в Майамі. Проте світська левиця не уточнила, яку саме відвідала вечірку в цьому відвертому вбранні.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.