Відома українська співачка, солістка групи "Время в Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс забавним відео з мамою Ольгою, разом танцюючи під ремікс різдвяного хіта "All I want for Christmas is you" Мерайї Керрі. Так, артистка та її найрідніша жінка виконували рухи дуже синхронно, посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що хоч мама Наді і живе в Сімферополі, звідки співачка родом, вони дуже часто проводять час разом. Нещодавно, приміром, Дорофєєви літали в сонячну Барселону, однак не на відпочинок. Співачка привезла маму в клініку на обстеження, щоб попередити деякі хвороби заздалегідь, адже багато страшний недугів починаються без симптомів. Артистка зізналася, що нічого страшного у мами Ольги не знайшли, та й сам огляд був не лякаючим, адже вони "вечорами їли лазанью і гуляли по місту, а вдень ходили по лікарях".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.