Знаменитий фігурист і чоловік актриси Анастасії Заворотнюк і Петро Чернишев пошкодував грошей для бізнесу її дочки Ганни. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Петро зараз багато працює для того, щоб врятувати свою дружину. Навіть Новий рік він буде зустрічати далеко від близьких. При цьому гроші, які він заробляє, він не поспішає віддавати на розвиток проекту дочки своєї дружини Анни.

Анастасія та Ганна Заворотнюк, фото: horoshiy
Анастасія та Ганна Заворотнюк, фото: horoshiy

Ганна Заворотнюк вирішила заробити на своєму почутті стилю і відкрила свій бутік одягу. При цьому втілення бізнес-ідеї співпало з хворобою її матері, яка опинилася в реанімації.

"Як виявилося, цей бізнес проіснував зовсім недовго, і Анна заявила, що вже не має до цього проекту ніякого відношення. Так що і тут Стрюкова облажалась", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

При цьому Ганну відрахували з університету за прогули, хоча Заворотнюк-старша і заплатила за її навчання.

Нагадаємо, Рибін з "Дюни", подолав онкологію, розповів про реальний стан "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай. ua, дочка Заворотнюк втратила "золоту жилу".

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк стає краще з кожним днем.