Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому давно приписують романтичні стосунки зі світською левицею Лєрою Кудрявцевою, і з українською співачкою Ані Лорак, розповів, що думає про одруження та подружнє життя.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Сергія Лазарєва для російських журналістів.

Сергій Лазарєв, Regnum
Сергій Лазарєв, Regnum

Як виявилося, шанувальники не скоро зможуть насолодитися Сергієм у весільному костюмі, так як у співака таких планів поки немає. У даний момент співак повністю пішов у своє особисте життя, він хоче проводити більше часу зі своїми дітьми. Нагадаємо, що коли Лазарєв їде на гастролі піклуватися про дітей йому допомагає мама і кілька нянь. Про обраницю Сергій не згадав. У Лазарєва двоє дітей – 5-річний Микита та однорічна донька Ганна.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"В цьому напрямку я не працюю. Кожен обирає для себе свій шлях, свій розвиток. Я абсолютно щаслива людина, займаюся вихованням дітей", – заявив артист.

Останнім часом, у пресі обговорюють чутки про його стосунки з Ані Лорак. Адже артисти досить часто з'являються на публіці разом. Однак і Лазарєв і ані Лорак підкреслюють, що між ними виключно дружні відносини.

Нагадаємо, грайлива Кароль скинула з себе все зайве, ідеальна фігура: "Справжня Попелюшка".

Як повідомляв Знай.uа Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям: "Це бісить!".

Знай.uа писав, найпопулярніші музичні відео в Україні: YouTube підвів підсумки за 2019 рік.