Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в студії звукозапису, заінтригувавши шанувальників свіжими хітами. Так, артистка приміряла широку толстовку чорного кольору і спортивні штани, засвітивши каблучку з масивним коштовним камінчиком на середньому пальці.

"🎤🎧Працюємо ! Які стилі і напрямки музики ви відкрили для себе останнім часом ? Що слухаєте ?", - поцікавилася у шанувальників Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Така гарна та молода 😍", "Ви прекрасна😍 Слухаю різну музику, але ваша по-справжньому надихає ❤️😘 Доброго дня вам!!", "Нереально прекрасна👍😎", "Кароліна, ви записуєте нову пісню для нас???❤️", "Яка гарна😍", "Любов навічно🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.