Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в студії звукозапису, заінтригувавши шанувальників свіжими хітами і станцювавши під пісню Teyana Taylor "Gonna Love Me". Так, артистка приміряла широку толстовку чорного кольору і спортивні штани, показавши, як виглядає з мінімумом макіяжу, без фільтрів і ретуші. Шанувальники ж помітили дещо ще.

"#сегодняятанцую", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "На мій погляд це не ваш стиль,танці не ваші зовсім. Я маю на увазі як награно.", "Ковбаситься 👏", "Шо за маразм?" "Ууууу,обручка знову на безіменному пальчику ???😏😏😏", "А чому обручка на правій руці, хтось знає?", "А ще каблучка на пальці)", "Танці так собі".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.