Українська травесті-діва Монро часто тішить прихильників новим й провокативними знімками у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу зірка показала, як виглядала десять років тому.

Відповідний знімок Монро опублікувала на особистій сторінці й написала: "Прекрасний час був".

Зірка зробила колаж з двох фото, одне з яких було зроблене нещодавно, а інше - десять років тому. На фото травесті-діві 31 та 41 рік відповідно. На старій світлині Монро одягнена у яскраве блискуче вбрання з камінням та паєтками. Образ зірка доповнила масивними яскравими прикрасами.

На другому фото Монро виглядає значно стриманіше. Вона у чорному плащі з легкою укладкою. Можна помітити, що травесті-діва схудла та нині виглядає стрункішою, ніж раніше.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Прихильники Монро не пройшли повз світлину. Вони записали зірку коментарями. Користувачі соцмережі відзначили, що травесті-діва нині виглядає в рази краще. Однак сама ж Монро вважає, що раніше було краще.

Коментарі, Instagram Монро
Коментарі, Instagram Монро

Коментарі, Instagram Монро
Коментарі, Instagram Монро

Нагадаємо, травесті-діва Монро розкрила свою пристрасть і плюси відпочинку в Португалії: "Гріх не скористатися...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Полякової Маша показала ідеальне тіло в міні-топі: "Зал 6 разів на тиждень".

Також портал "Знай.uа", красуня Тодоренко вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям: "Вік позначається!".