Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи в білій напівпрозорій маєчці і доповнивши образ масивними золотими прикрасами. Так, артистка зізналася, що нарешті відлітає, щоб зайнятися улюбленим серфінгом, проте страждає від безсоння, адже раніше кожні 3 дні змінювала часовий пояс та кліматичну зону.

"У мене 01:00 🕐
#джетлаг
А вставати через 5 годин на серф! Нарешті поїду ловити хвилю 🏄‍♀️через довгий час !
Останній раз тримала дошку 2,5 роки тому. Вже відчуваю себе як 🐮 корова 🐄 на льоду.
Підкажіть, як заснууути?
у мене не було Раніше безсоння, адже я кожні 3 дні змінювала часовий пояс та кліматичну зону , а тепер напевно ВІК позначається 😆😆😆😁", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж засипали Регіну компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.