Колишній чоловік української співачки Ані Лорак 42-річний Мурат Налчаджиоглу подав позов з приводу поділу спільно нажитого майна. Проте 41-річній Ані Лорак вдалося переконати турецького бізнесмена відмовитися від судових баталій.

Офіційно розлучилися Мурат та Кароліна у січні після 10 років подружнього життя. Раніше повідомлялося про зради чоловіка української співачки, у мережі навіть з'явилося відео, де Мурат обнімався і цілувався в київському клубі з танцівницею Яною Бєляєвою. В той час Ані Лорак заробляла гроші в Москві.

Ані Лорак з чоловіком, фото: Legion-Media
Ані Лорак з чоловіком, фото: Legion-Media

Одразу після розлучення Налчаджіоглу звернувся з позовом до київського суду, щоб розв'язати питання з нерухомістю та спільним бізнесом. Відомо, що в Ані Лорак є нерухомість у Києві та в Москві, а у Мурата ресторани та нічні клуби в українській столиці. У свою чергу Кароліна виступила з подібною ініціативою щодо поділу майна. Попередні слухання по їхній справі мали початися 4 грудня, але несподівано для всіх колишнє подружжя самостійно вирішило всі розбіжності.

За інформацією представників Голосіївського районного суду Києва, Мурат Налчаджиоглу відкликав свій позов напередодні підготовчого засідання. У свою чергу представники Ані Лорак теж відмовилися від розділу майна і попросили суд закрити справу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Лорак, фото Іnstagram
Лорак, фото Іnstagram

Виявилося, що артистка і бізнесмен вирішили домовитися мирним шляхом, щоб не травмувати своїми чварами доньку Софію. Дівчинка живе з мамою в Москві, проте Ані Лорак не обмежує її у зустрічах і спілкуванні з батьком. Мурат іноді прилітає в Москву, щоб провести час з єдиною спадкоємицею.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак засвітила обручку на безіменному пальці, танцюючи під відомий хіт

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лазарєв вперше заговорив про весілля з Лорак, фанати приголомшені: "Абсолютно щасливий!"

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак виявилася магнатом нерухомості, ці інтер'єри підривають мозок: "Розкіш і неповторний шарм", фото