Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала для нової зйомки в розкішному білому костюмі, що складається зі штанів і жакета з масивними рукавами-ліхтариками і глибоким декольте. Так, артистка засвітила розкішні груди, а шанувальники помітили, що в кадрі Кароліна не схожа сама на себе.

"✨ Доброго, душевного вечора!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Навіщо ж так багато фотошопу 😳 ніби на картинку аніме подивилася ((((", "Це що за Тітка? Хочете сказати ось це Ані Лорак? Це взагалі якийсь піз.....", "Кароліна, ви фотошопите фото?))) а то прям як з казки про красуню...)", "Ви ж така гарна, навіщо стільки фотошопу? 🤦", "Фш 💔😂 ну чо так багато??? Ви і так красива 🤦🏻‍♀️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.