Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, позуючи в затишній домашній обстановці і здивувавши шанувальників радісною новиною. Так, артистка разом з чоловіком Олександром Комковим завели маленьке миле кошеня, проте вже тиждень не можуть придумати йому ім'я.

"Малюки мої, допоможіть придумати ім'я нашого нового члена сім'ї.. крихті - кішці🤪🤪🤪 молюююю ))) вже тиждень думаємо🤔🤔🤔", - попросила у шанувальників Гросу. Фолловери залишилися в захваті, а також підказали Аліні кілька забавних кличок для кошеняти в коментарях. Варто відзначити, що Аліна просто обожнює тварин, а в далекому 2010 році навіть допомогла зіграти бездомним песикам весілля.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.