Популярна співачка Світлана Лобода у своєму Instagram показала нові фото з радіостудії, і розповіла фанатам, що вже вночі відбудеться презентація її нового альбому. Як видно на фото, на інтерв'ю до радіоведучих "Російського радіо" зірка прийшла в досить відвертому вбранні – на ній темний картатий брючний костюм, під піджаком якого тільки короткий чорний топ. Волосся зірки зібране в недбалий пучок на маківці, а на очах темні окуляри. Варто відзначити, що останнім часом Лобода дуже часто з'являється на публіці в сонцезахисних окулярах, навіть у приміщенні.

У підписі до фото Світлана написала: "Сьогодні на @russkoe_radio говорили про вихід альбому #SOLDOUT. Я знаю як ви його чекаєте. Хвилююся і сподіваюся Вас не розчарувати. #сегодняНочью". Шанувальники не залишили без уваги публікацію артистки, її образ, а також новий альбом почали активно обговорювати в коментарях. Так, багато відзначили, що вже давно чекають новинок від Лободи, а деякі сподіваються, що в новому альбомі будуть нові пісні і їх буде більше, ніж у попередньому.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.