Нарешті стало відомо ім'я першого члена журі Національного відбору на Євробачення-2020. Судити учасників конкурсу буде народний артист України Андрій Данилко, який більш відомий під сценічним псевдонімом "Вєрка Сердючка".

Андрій Данилко

"Ось уже п'ятий рік у кріслі журі, але мої критерії відбору не змінюються: головне, щоб країна була яскраво і конкурентноздатно представлена на Євробаченні. Я сподіваюся, в цьому році і глядачі, і журі оберуть найдостойнішого представника від України. Інакше – навіщо це все?", - сказав він.

Поки невідомо, хто займе місце поряд з Данилко.

Слід зазначити, що прямі ефіри Національного відбору-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал). Прийом заявок від артистів і колективів триватиме до 25 грудня включно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що учасниця популярного музичних шоу "Х-фактор" шокувала знаменитого Андрія Данилка. Отже, після того, коли судді не пропустили дівчинку під другий етап шоу, вона порушила правила і виступила знову.

Як повідомляв портал Знай.ua, український артист Андрій Данилко прийняв рішення, яке порадувало його шанувальників.

Також портал Знай.ua писав, що український артист Андрій Данилко 23 листопада несподівано прийняв рішення піти з "Х-фактора". Він не зміг стримати емоцій і розплакався в прямому ефірі в момент, коли йому потрібно було вибирати учасника, який повинен покинути шоу.