Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе і працює в Росії, часто радує публіку епатажними витівками. Все більш пафосні знімки зірка публікує у своєму Instagram, за що її часто критикую фоловерів, але це її не зупиняє. Так і в цей раз співачка виклала в мережу епатажне фото, на якому позує в дивному образі.

Як видно, Світлана сидить у гримерці біля дзеркала і фотографує себе на телефон. На ній об'ємний чорний халат, у якому вона укуталась ледве не з головою. При цьому її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Також фанати відзначили масивні кільця і довгі червоні пазурі на руках Лободи, що також викликало багато питань. Одним словом, фотографія не залишилася без уваги, шанувальники її бурхливо обговорюють.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.