Селена Гомес – 27 річна американська суперзірка і найпопулярніша дівчина Instagram, де у неї 163 мільйони підписників. Раніше дівчина довгий час зустрічалася з британським співаком Джастіном Бібером, але вони часто сварилися і в підсумку остаточно розлучилися. А нещодавно Бібер одружився на дочці актора Стівена Болдуїна Хейлі. А ось Селена залишилася одна, вона і на даний момент нікого не зустріла, але нещодавно розповіла слухачам ранкового шоу британської радіостанції Capital FM, що шукає молодого чоловіка. А також навела кілька критеріїв, володар яких зможе завоювати її серце.

Джастін і Хейлі Бібер, FromUA
Джастін і Хейлі Бібер, FromUA

Виявилося, що у зірки зовсім не зіркові запити – грубо кажучи, вона хоче всього того у чоловіку, що по суті будь-яка дівчина. Так, Гомес зізналася, що хлопець не повинен бачити її як артистку і зірку, а в першу чергу, як особистість. За словами Селени, їй вистачає п'яти секунд, щоб визначити наміри людини. Також вона зізналася, що їй подобаються веселі, завзяті і ризиковані хлопці, але при цьому він не повинен бути зарозумілим і показовим. Також зірка зазначила, що віддає перевагу знайомствам в копанні, так вона відчуває себе більш комфортно.

Селена Гомес, Seventeen Magazine
Селена Гомес, Seventeen Magazine

Нагадаємо, після весілля Бібера Селена Гомес занурилася в депресію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Бібера натягнула "зміїну шкіру" на інтимні місця.

Також портал "Знай.ua" писав, що Селена Гомес вийшла з психіатричної лікарні, куди потрапила через зраду Бібера.