Відомий російський співак Сергій Лазарєв днями поспілкувався з журналістами і відверто розповів про своїх дітей, і про тих жінок, які їх для нього виносили. За його словами, він єдиний для своїх дітей Ані та Микити "єдиний батько". Також Сергій заявив, що сурогатне материнство не є чимось поганим.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Лазарєв, фото - 5 канал
Лазарєв, фото - 5 канал

Так, Сергій Лазарєв заявив, що сурогатні матері в добровільному порядку погоджуються на такий вид співпраці. До цього з ними говорять психотерапевти, щоб дати оцінку, наскільки вони готові до такого важливого рішення.

Сергій Лазарєв з дітьми, Експрес газета
Сергій Лазарєв з дітьми, Експрес газета

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Сергій вважає, що жінки, які зважуються на сурогатне материнство, роблять добру справу, а також вони покращують свій фінансовий стан і використовують повну анонімність. У зв'язку з цим Лазарєв заявив, що Аня і Микита повністю його діти.

Також співак зазначив, що головне — щоб діти зростали в любові. Адже маса випадків, коли діти народжуються в повноцінній сім'ї, однак батьки п'ють, скандалять і не займаються зовсім дітьми. Ходять чутки, що Сергій Лазарєв є геєм, що і послужило причиною використовувати сурогатну матір для створення сім'ї. В Інтернеті є чимало фотографій, на яких нібито зображено коханця артиста.

Нагадаємо, Лазарєв зворушив першою фотосесією з дітьми Микитою і Анею: копія знаменитої красуні, але не Лорак.

Як повідомляв Знай.uа шанувальник Лорак не поділив з Біланом "лаври" Євробачення дійшло до абсурду.

Знай.uа писав, колишнього Лорак Мурата покинула нова коханка.