Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив романтичний кадр, позуючи з дружиною Сніжаною в романтичній фотосесії для глянцю "Наталі". Так, артисти приміряли незвичайні для себе вечірні вбрання, давши захоплююче інтерв'ю про перевтілення, суперечки і справжнє кохання.

"Підбиваємо підсумки цього року і, як завжди, розмовляємо по душам❤️", - поділився емоціями Бабкін. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Ви дуже красиві!👌", "Не знала, що цей журнал є ще🙈", "Вкрали красу Сніжани, вийшла жахливо на фото. Ваша сім'я прекрасна 😍", "Наші улюблені! ❤️❤️❤️", "Стильна пара і найголовніше - духовні особистості, краса зсередини💖💕", "Мені здається, на цьому фото Ви занадто лощені, "вилизані". Може й гарні, але якісь не схожі на себе... 🙄", "Розкішні😘😘😘", "За що Сніжану відфотошопили так жорстоко? Вона ж набагато симпатичніше в натуральному вигляді.....", "Ви дуже гарна пара🔥💯".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще