Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи в студії популярного ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Так, артистка приміряла чорно-білий твідовий костюм з дерев'яними ґудзиками і шубку з етнічними українськими орнаментами, доповнивши ораз туфлями-човниками.

"Різдвяний настрій у Різдвяному @snidanok, який сьогодні був присвячений Різвяній історї та марафону @zdiysny_mriyu", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "найкрасивіша дівчинка😻", "Красунечка!🌹", "яка ти мала♥️ дуже красива була сьогодні (як і завжди)))", "Прекрасна дівчина і артистка України❤️", "Казково i навіть без снігу, Тіна запалює діва😍😍😍", "Шикарна ❤️😍", "Еталон краси!!!", "найкрасивіша дівчинонька♥️".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.