Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня вирішила похвалитися фанатам, що побувала на церемонії музичної премії і навіть отримала статуетку за пісню "Вова". Як видно, Аліна показала не тільки фотографії з червоної доріжки, але і з самого свого виступу, на яких з'явилася в компанії своєї підтанцьовки – брутальних хлопців у чорних костюмах.

На вечірку Гросу прийшла в досить відвертій довгій сукні з принтом "зебри", з якої ледь не випали пишні груди. Цей наряд має виріз від стегна, і підкреслює ідеальну фігуру красуні. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Аліна похвалилася статуеткою, а також подякувала публіці за вибір її пісні. Шанувальники ж почали вітати співачку і обговорювати її образ.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.