Популярна українська співачка і актриса Надія Мейхер, яка починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими моментами свого життя, викладаючи фото в Instagram. Там же зірка ділиться результатами яскравих фотосесій, які просто обожнює. Так, в цей раз красуня показала публіці неймовірно спокусливий кадр, на якому зображена в красивому образі.

Як видно, перед камерою Надя з'явилася в чорному брючному костюмі з білою блузкою, яка наполовину розстебнута, оголюючи ідеальний животик. Волосся співачки розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Вона стоїть на темному фоні в цікавій позі. У підписі до фото Мейхер поділилася планами на найближчий час, серед іншого вона збирається з'їздити в Італію, а на Новий рік працюватиме. Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.