Відома українська співачка Оля Полякова, яку називають головною суперблондинка країни, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Зірка сидить у кріслі члена журі талант-шоу "Х-Фактор", і в цей раз опублікувала в мережі нове фото з лаштунками зйомок, на якому з'явилася в дуже незвичному образі.

Як видно, Оля зображена на фото в сексапільній короткій сукні оригінального фасону, яка підкреслило ідеальні форми зоряної красуні. На руці співачки чомусь одна рукавичка, а через плече у неї закріплена стрічка "Міс Світу". Більш того, на голову Полякова наділа масивну корону, інкрустовану стразами, а під нею розпущене волосся, на обличчі красуні легкий макіяж. Шанувальники в захваті від нового образу Олі, і засипають її компліментами в коментарях до фото. Деякі навіть помітили, що Полякова помолодшала і виглядає карколомно.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.