Перша няня дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна Лізи і Гаррі Юдіна Валентина померла у 54 роки після довгої боротьби з онкологією. Свого часу в програмі "Зірки зійшлися" на каналі НТВ був показаний сюжет про жінку, яка розповіла про роботу і життя у зірковій сім'ї.

Валентина Юдіна займалася Гаррі і Лізою з пологового будинку. Проте коли дітям було по два роки, Пугачова і Галкін стали шукати няню зі знанням іноземних мов. В результаті Валентині Юдіній довелося піти.

Родина Пугачової, Instagram
Родина Пугачової, Instagram

Відомо, що після роботи у зірковому сімействі жінка хотіла стати дизайнером. Співачка Анна Калашникова в студії програми розповіла, що її просили допомогти жінці, проте коли вона їй зателефонувала, то Юдіна Валентина сказала, що хворіє та пообіцяла вийти на зв'язок пізніше.

Нещодавно журналісти відшукали дочку Валентини Юдіної, яка й повідомила, що її мати пішла з життя ще два з половиною роки тому. Причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Перша няня дітей Пугачової і Галкіна, скріншот: НТВ
Перша няня дітей Пугачової і Галкіна, скріншот: НТВ

Алла Пугачова з дітьми
Алла Пугачова з дітьми

Нагадаємо, раніше Пугачова не тямить себе від люті, Галкін засвітив "гаряче" тіло: "Груди, як у моєї сусідки "

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів"