Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав цікаву серію фото, нагадавши шанувальникам, як виглядав 22 роки тому. Так, 43-річний артист позував на пляжі лише в плавках, зазначивши, що виглядав, немов "дрищ", проте в новому році все-таки вирішив трохи схуднути, адже фанати не раз звертали увагу на його "животик".

"Перебирав старі фотки: підбірочка з серії «22 роки і 22 кг тому» У новому році вирішив повернутися в стан «дрищ» 😆 Перебирав не просто так: на тижні вас чекає сюрприз - ульотна документалка з відвертими відповідями на всі питання від... Слідкуйте за стрічкою!", - заінтригував Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Ой! Не треба! Зараз же ти тато двох діток, чоловік, відомий шоумен, телеведучий, коли у людини стільки статусів і досягнень, худнути не можна😂☝🏻 твоя вага тобі підходить!", "Кіпр 22 роки 😍тому👍", "Суханький💪💪💪👍", "Який красень! Зараз ще привабливіше🌺", "Молодий ще хлопець, красень👏👏👏", "Ну я б не сказала, що «дрищ»😂😂😂, норм. ❤️".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще