Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні кадри з красунею-мамою та сестрами-близнючками, привітавши останніх з 35-м днем народження. Так, артистка показала, як найрідніші жінки схожі одна на одну, згадавши дитинство.

"Якщо б у нас було право вибору на небесах , в якій сім'ї ми хочемо народитися, я б вибрала саме цю сім'ю. Саме таку маму, такого тата і трьох сестер. І таке життя, яке у нас було. Не легке, але цікаве, голодне, але дружне. Я щаслива , що у нас була багатодітна сім'я. І що саме 22го грудня в день зимового сонцестояння народилися відразу дві мої сестрички) ( замість одного великого хлопчика ) з цього дня минуло 35 років. І тепер вже наші діти так само грають разом, базікають і підтримують один одного. Сьогодні в нашій родині свято 🥳 і найголовніше, чого я нам бажаю - частіше збиратися разом. ❤️", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи сім'ю Віри компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще